SciFest

MATKALLA – JOENSUUSSA 11-13.5.2017

  Lataa SciFest-mobiilipassi

SciFest - Tiede- ja teknologiafestivaali lapsille ja nuorille

SciFest on vuosittainen Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä tiede-, ympäristö- ja teknologiafestivaali lapsille, nuorille, koululaisille ja opettajille. Yhdestoista SciFest-tapahtuma järjestetään 11. - 12.5.2017 Joensuu Areenalla.

SciFest 2017 -tapahtuman teemana on Matkalla On the Road. Teema liittyy myös Unescon kestävän matkailun ja kehityksen juhlavuoteen. SciFest ei kuitenkaan keskity pelkästään tähän teemaan, vaan se tarjoaa kaikkea muutakin tieteeseen, tekniikkaan ja ympäristöön liittyvää innovatiivista toimintaa

SciFest pitää sisällään työpajoja, kilpailuja, luentoja, vuorovaikutteisia näyttelyitä ja paljon muuta tieteeseen, ympäristöön ja teknologiaan liittyvää asiaa. Tapahtuman pääkohderyhmänä ovat 11-16 vuotiaat koululaiset, lukion opiskelijat ja opettajat. Osa tapahtuman toiminnoista on suunnattu kouluille, ja ne vaativat ennakkoilmoittautumisen ennen tapahtumaa. SciFest-festivaalilla on myös täysin avoimia työpajoja ja luentoja, joihin kaikki kiinnostuneet voivat osallistua.


Suomi Finland 100

Matkalla

SciFest® on Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä kaikille avoin tiede- ja teknologiafestivaali, joka järjestetään vuosittain Joensuussa.

11. SciFest on Matkalla juhlien samalla Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä 11.-13.5.2017.

#scifest2017 #suomi100


SciFest 2015

Pääjärjestäjät

Yhteistyössä