SciFest

JOENSUUSSA 17.-19.5.2018

Ohjeita opettajille

Työpajoihin ilmoittautuminen

Työpajoihin ilmoittautuminen alkaa torstaina 20.4. klo 12.00.

Yli puolet Scifestin työpajoista on non-stop-pajoja, jotka eivät vaadi erikseen rekisteröitymistä. Tekemistä siis riittää kaikille!

Tule oppilaiden kanssa mukaan tekemään Suomen suurinta tiedetapahtumaa!

Työpajoihin pääset ilmoittautumaan tästä linkistä

Pajapassit

Non-stop-pajoihin on saatavissa pajapasseja, joissa on työpajoihin liittyviä kysymyksiä. Pajapasseja ollaan nyt muuttamassa sähköiseen muotoon mobiiliapplikaatioksi, mistä laitamme lisätietoa kevään aikana.

Karhunpesä-kilpailu

Nuorten yrittäjyyskilpailu Karhunpesä on jälleen mukana SciFestissa. Karhunpesässä joensuulaiset yrittäjät sparraavat nuorten yritysideoita ja parhaat ideat palkitaan rahapalkinnoilla.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

  • yläkoulu
  • lukio/muut toisen asteen oppilaitokset.

Lisätietoa kilpailusta löydät tästä.

Ruokailut

SciFest Ravintola on avoinna torstaina kello 9-17 ja perjantaina kello 9-16. Lounas on tarjolla linjastosta molempina päivinä kello 10.30-14.00. Lisäksi ravintolasta löytyvät kahvilapalvelut.

Lisätietoa ravintolan tarjonnasta löydät täältä.

Valokuvaaminen

SciFest on yleinen tilaisuus, jossa otetaan valokuvia muun muassa tapahtuman verkkosivuille, markkinointimateriaaleihin ja eri medioiden käyttöön. Myös SciFestin päälavan ohjelma taltioidaan ja julkaistaan kokonaisuudessaan verkossa.

 

Suomi Finland 100

Matkalla

SciFest® on Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä kaikille avoin tiede- ja teknologiafestivaali, joka järjestetään vuosittain Joensuussa.

12. SciFest järjestetään Joensuussa 17.-19.5.2018.

#scifest2018


SciFest 2015

Pääjärjestäjät

Yhteistyössä