SciFest

TIEDE KOHTAA KULTTUURIN – 17.-18.5.2018

Ohjeita opettajille

Työpajoihin ilmoittautuminen

Työpajoihin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.4.2018 23.4.2018 klo 12.00.

Osa Scifestin työpajoista on non-stop-pajoja, jotka eivät vaadi erikseen rekisteröitymistä. Tekemistä siis riittää kaikille!

Tule oppilaiden kanssa mukaan tekemään Suomen suurinta tiedetapahtumaa!

Työpajoihin pääset ilmoittautumaan tästä linkistä

SciFest-mobiilisovellus ja sähköinen pajapassi

Non-stop pajoista on valmistella SciFest-mobiilipeli, jossa pelaajat keräävät pisteitä etsimällä vastauksia pelin kysymyksiin. Luokan oppilaat voidaan jakaa sopiviin ryhmiin jo ennakkoon ja SciFest-peli on ladattavissa oppilaiden omiin Android- tai iOS-mobiililaitteisiin myös etukäteen. Näin kisaaminen voi alkaa heti Areenalle saavuttaessa. Pajaan osallistumisesta ja sitä kautta vastauksen löytämisestä saa enemmän pisteitä kuin pelkästä vastauksesta pelissä esitettyyn kysymykseen. Mukana myös yllätyksellisiä bonustehtäviä extrapisteineen. Joukkueiden pistetilannetta voi seurata livenä SciFest-Areenan näytöiltä. Mobiilipelin suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana Itä-Suomen yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitos ja Joensuun kaupungin Mediakeskus. Pelistä tulee vielä tarkemmat ohjeistukset latauslinkkeineen lähempänä h-hetkeä.

Ruokailut

Lisää tietoa ravintolasta ja palveluista luvassa myöhemmin!

Valokuvaaminen

SciFest on yleinen tilaisuus, jossa otetaan valokuvia muun muassa tapahtuman verkkosivuille, markkinointimateriaaleihin ja eri medioiden käyttöön. Myös SciFestin päälavan ohjelma taltioidaan ja julkaistaan kokonaisuudessaan verkossa.

 

Tiede kohtaa kulttuurin

SciFest® on Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä kaikille avoin tiede- ja teknologiafestivaali, joka järjestetään vuosittain Joensuussa.

13. SciFest järjestetään Joensuussa 25.-27.4.2019

#scifest2019

ETSN

Pääjärjestäjät

Yhteistyössä