Ohjelmakutsu

Tule rakentamaan kanssamme uudenalaista SciFestiä ainutlaatuisessa Botanian ympäristössä. Lue ohjeet ja ilmoittaudu mukaan!

SciFest 2019 - Tiederetki

SciFest on Joensuussa järjestettävä kansainvälinen tiede-, ympäristö- ja teknologiafestivaali, jonka pääkohderyhmänä ovat 11-16 -vuotiaat peruskoululaiset ja lukiolaiset. Tapahtuman tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten kiinnostusta tieteeseen ja teknologiaan ja auttaa heitä näkemään ala tulevaisuuden uramahdollisuutena. Osallistujat oppivat ja opettavat toisiaan tuomalla tapahtumaan oman työpajansa tai osallistumalla muiden järjestämään ohjelmaan.

Joensuun Tiedeseura ry kutsuu yritykset, yliopistojen tutkimusryhmät, oppilaitokset, yhdistykset ja muut laaja-alaisesti tieteestä, teknologiasta ja ympäristöasioista kiinnostuneet tahot toteuttamaan kanssaan 13. SciFest-festivaalia Joensuuhun 29. - 31.8.2019. Osallistumismuotona voi olla esimerkiksi työpaja, kilpailu, yleisöluento, opettajille suunnattu koulutus tai vaikkapa tiedeteatteriesitys. Osallistuminen on maksutonta.

Mitä toivomme ohjelman sisältävän?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: toiminnallisuutta ja innovatiivisuutta! Tarkoitus on, että nuoret saavat itse tehdä ja samalla kokea edustamanne ala kiinnostavaksi – oivalluksia yhdessä tieteen ja teknologian tekijöiden kanssa! SciFest on tapahtumana innovatiivinen, ja myös työpajojen ja muun ohjelman järjestäjät voivat olla hyvin luovia suunnitelmiensa suhteen.

Jos ja kun kiinnostuit asiasta, tai jos haluat ideoida ohjelmaa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Kuulemme erittäin mielellämme sinun ideasi festivaalin sisältöä ja toteutusta koskien. SciFest 2019 -festivaalin työpajojen ilmoittautuminen on nyt auki, pidä kiirettä sillä pajapaikkoja on tarjolla vain rajoitettu määrä!

Lue ohjeet ja hyppää mukaan kaikkien aikojen tiederetkelle!

Tapahtuman aikataulu

13. SciFest Joensuu järjestetään Tapahtumapuutarha Botanialla 29. – 31.8.2019.

Torstai 29.8. klo 9-16 (vapaa pääsy)
Perjantai 30.8. klo 9-16 (vapaa pääsy)
Lauantai 31.8. klo 10-15 (Botanian normaalit pääsymaksut)

Lue lisää SciFestin ja Botanian yhteistyöstä.

Ohjeita työpajan pitäjille Pajapalvelu