SciFest

TIEDE KOHTAA KULTTUURIN – 17.-18.5.2018

SciFest-tietoa medialle

SciFest matkaa Ruotsiin

SciFest on luonteeltaan kansainvälinen tapahtuma, tämänhän ovat todistaneet kymmenet eri puolilta maailmaa lähtöisin olevat kouluryhmät jotka ovat vierailleet tapahtumassa vuosien saatossa.

Ajatus SciFestin järjestämisestä Suomessa ja Joensuussa lähti liikkeelle alunperin Etelä-Afrikasta, jossa pääsimme vierailemaan SciFest Africa -tapahtumassa (ent. Sasol SciFest) vuosina 2005 - 2006. Nyt olemme erittäin iloisia päästessämme levittämään omasta puolestamme SciFest-tapahtumien verkostoa Ruotsiin.

Uppsalan yliopisto järjestää tällä viikolla ensimmäisen Polhem SciFest -nimisen tapahtuman. Yliopiston edustajat vierailivat viime vuonna Joensuussa SciFest 2011 aikaan, ja tapahtumaan tutustuttuaan he päättivät aloittaa vastaavan festivaalin järjestelyt. Ensimmäinen ruotsalainen SciFest näkee siis päivänvalon torstaina 8.3.2012 ja myös me olemme mukana tapahtumassa!

Tiede kohtaa kulttuurin

SciFest® on Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä kaikille avoin tiede- ja teknologiafestivaali, joka järjestetään vuosittain Joensuussa.

13. SciFest järjestetään Joensuussa 25.-27.4.2019

#scifest2019

ETSN

Pääjärjestäjät

Yhteistyössä